Cégünk

bemutatkozás

Tofisátor 2005.

Tudjuk, hogy sokan, sokféle sátrakat kínálnak a piacon. És „mi csak egy vagyunk a sok közül”. Ám mégis, engedje meg, hogy bemutatkozzunk e kiadványunkkal!

Cégünk 2005-ben alakult, fő profilunk a rendezvény sátrak és kiegészítői bérbeadása. Kizárólag Losberger, német márkájú sátraink vannak, amely gyártó 100 éve foglalkozik exkluzív sátrak gyártásával. Cégünk filozófiája nem a minél több minél nagyobb elv, hanem az apróságokban rejlik. Elhozzuk Önnek a német minőséget, precizitást, és a végtelen lehetőségek tárházát, amit eddig máshol nem látott. Számos olyan kiegészítőkkel rendelkezünk, amivel mások Magyarországon nem!

Egyre többször felmerül mindenkiben a gondolat, hogy én valami mást, én valami szebbet, valami különlegeset szeretnék. Úgy gondoljuk, jó helyen jár, megtalálta akit keresett! Kínálatunkkal szeretnénk minden igényt kielégíteni az elegánsan egyszerűtől a különlegesen egyediig. Sokoldalú kapcsolatrendszerünknek köszönhetően odafigyelünk a szakterületen belüli hiánypótló szolgáltatások biztosítására, nyitunk az újdonságokra és a legújabb trendekre, mely elengedhetetlen egy igazán elegáns összejövetelhez. Arra törekeszünk, hogy ezzel a mottóval élhessünk: sátor, máshogy mint mások!


our great clients

minőség

tovább

megbízhatóság

tovább

szakértelem

tovább

pontosság

tovább
GYIK

gyakran feltett kérdések

Cégünk nemcsak Magyarországon, de a környező országokban is vállal megbízást.

A megrendelővel közösen kiválasztjuk az eseményhez legjobban illő sátrat vagy sátrakat. A pontos helyszíni felmérés után a sátrakat és a szükséges kiegészítőket cégünk a helyszínre szállítja és azt szakértő kollégáink precízen és pontosan készre szerelik.

A rendezvény után szakembereink elvégzik az általunk felállított sátrak bontását és elszállítását.

Szinte minden! Lux sátraink kivitelezése már-már egy luxos otthon érzetét keltik. Sátrainkba különböző kiegészítők rendelhetőek, melynek csak a képzelet tud határt szabni.

Természetesen! Cégünk vállalja az Ön által megálmodott rendezvény teljes és szakszerű kivitelezését.

A többszintes sátor ma már nem álom! Tekintse meg Luxus V.I.P sátrainkat!

kapcsolat

lépjen kapcsolatba velünk